Paket servisle hızlı büyüyor

Galley Cloud Kitchen bünyesi altında bulunan ve aylık 600 bin liraları bulan cirosuyla yatırımcılara karlı bir iş fırsatı sunan Kare Tost, sadece paket servisi hizmetinde bulunuyor. Marka, 2025 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor.
15.10.2024 09:06 GÜNCELLEME : 16.10.2024 10:17

1998 yılından bu yana gıda sektöründe çeşitli girişimler yapan aile şirketinin yenilikçi ve dinamik markası olan Kare Tost, 2023 yılında Galley Cloud Kitchen bünyesine katılmış. Şu anda İstanbul Dudullu ve Kartal ilçesinde hizmet veriyor. Markanın kurucusu Mahmut Caner Altunbulak, "Yakın
zamanda açacağımız şubeler ve vereceğimiz bayiliklerle yılsonuna kadar 10, 2025 yılının sonuna kadar da 50 şubeye ulaşmayı hedeflemekteyiz" diyerek yediden yetmişe her yaşa hitap ettiklerinin altını çiziyor. Yeme-içmenin maliyetinin arttığı bu zamanlarda, Kare Tost markasının fiyat-performans açısından tüketiciler için çok akıllıca bir seçenek olduğuna vurgu yapan Altunbulak, girişimcilere birçok lokasyonda iş yapma fırsatı tanıdıklarını ifade ediyor. Galley Cloud Kitchen bünyesinde yaptığı cirolarla dikkat çeken markaya birçok franchise teklifi geldiğini söyleyen Altunbulak, "Elimizde olan verilere dayanarak franchise alan işletmelerin bir yılda yatırımlarını çıkartıp kara geçmesini bekliyoruz. İstanbul pazarında belli bir yere geldikten sonra, markayı önce Türkiye'nin her bir şehrine ulaştırıp, ardından da markamızı bilinen bir dünya markası haline getirmeyi hedefliyoruz" diyor.

Aylık 600 Bin Lira Ciro

Kare Tost'ta isim hakkı bedeli 5 bin dolar. Marka aylık royalty ve reklam hizmet bedeli olarak cirodan yüzde 5 talep ediyor. Yatırımcıya anahtar teslim olarak hizmet verilirken ortalama yatırım maliyeti 50 metrekarelik bir şube için 1 milyon lira ile 1.5 milyon lira arasında değişiyor. Altunbulak, "Bayilik için restoran konseptimiz var. Bizim tarafımızdan proje çizilip onayladıktan sonra sürece başlamış oluyoruz. 2024 yılının sonuna kadar Kurtköy'de bir şube daha açmayı hedefliyoruz. 2025 yılında İstanbul'da 15, Türkiye genelinde ise 100 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz" diyerek sadece paket servisi yapan şubelerin aylık 600 bin lira ciro elde ettik lerine dikkat çekiyor. Altunbulak, yatırımcıların gastronomi geçmişine bakılmaksızın, kendi işinin patronu olmak isteyen herkesin bu fırsattan yararlanabileceğinin altını çiziyor.

BİZE ULAŞIN