İşletmeleri uçtan uca globale taşıyor

Bugüne kadar 2 binden fazla işletmenin, Amerika, Dubai, Estonya, İngiltere, Hollanda, Almanya, Malta’daki ofisleri aracılığıyla globalleşmelerine aracılık eden Company Global, şirket kurulumu, muhasebe hizmetleri, vergi yönetimi, bankacılık hizmetleri gibi birçok alanda uçtan uca hizmet veriyor.
29.08.2024 13:35 GÜNCELLEME : 29.08.2024 13:35

Company Global 20 senelik tecrübesiyle, uluslararası pazarlara açılmak isteyen ve işini büyütmek isteyen işletmelere; yurtdışı şirket kuruluşu, muhasebe ve regülasyon desteği, vergi yönetimi, banka hesap açılışı, online tahsilat, golden visa gibi birçok alanda hizmet veriyor. Company Global, bugüne kadar 2 binden fazla işletmenin, Amerika, Dubai, Estonya, İngiltere, Hollanda, Almanya, Malta'daki ofisleri aracılığıyla globalleşmelerine aracılık etti.

Company Global CEO'su Egemen Antmen, işletmeleri uçtan uca tüm aşamalarla birlikte globale taşıdıklarını belirterek, "Uluslararası pazarlara açılıp işini büyütmek isteyen yatırımcılar için en iyi analizleri yaparak, vergi optimizasyonundan, bankacılık sistemine kadar birçok alanda hizmet veriyoruz. Dünyanın her yerindeki ofislerimizde bir yetkili ile yüz yüze görüşme ve bilgi alma, şirket kurulumunun yanı sıra bankacılık ve online ödeme hizmetleri için gereken tüm hizmetlerde danışmanlık hizmetleri, müşterilerimiz için ölçeklenebilir ve sürdürülebilir stratejiler sağladığımız hizmetlerden bazıları. İşletmeler bizimle birlikte, yeni iş ortakları ve tedarikçiler bulma, yeni teknolojileri keşfetme ve farklı pazarlarda faaliyet gösteren diğer şirketlerle ortak projeler yürütme fırsatı da elde edebiliyor." şeklinde konuştu.

BİZE ULAŞIN