Tempo BPO bin kişiye istihdam sağlayacak

Dış kaynak yönetim firması Tempo BPO, yeni lokasyonunu Denizli’de açtı. Şirketin bu yeni yatırımı, yaklaşık bin kişiye iş imkanı sunarak bölgenin istihdam kapasitesini artıracak.
14.08.2024 12:21 GÜNCELLEME : 14.08.2024 12:21

Tempo BPO CEO'su Taylan Akalın, "Hizmet ağımızı genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diyerek şunları söyledi:

"Denizli'deki yeni lokasyonumuzla birlikte, Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük etmeye devam edeceğiz. Bölge halkına sunduğumuz yeni iş imkanları hem yerel hem de ulusal ekonomiye katma değer sağlayacak. Daha ilk haftadan 110 yeni çalışanımız ile başladığımız bu macerada Denizli ilimizde binlerce Tempo'lu yaratmayı hedefliyoruz. Farklı coğrafyalardaki farklı kültürleri bir araya getirerek en iyi müşteri deneyimini oluşturacağımıza inanıyoruz. Tüm yeni çalışma arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, yeni lokasyonumuzun Denizli'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yerel ekonomiye katkı ve uzaktan çalışma imkanları

Denizli'deki açılışla bölgenin potansiyelini ortaya çıkarırken, çalışanlarına uzaktan çalışma esnekliği sunacaklarını belirten Akalın, "Amacımız, Denizli ve çevresindeki iş gücünü aktif hale getirerek bölgesel kalkınmayı desteklemek. Çalışanlarımız, eğitim süreçlerinin ardından evlerinden çalışma imkanına sahip olacaklar" diye konuştu.

Geleceğin çalışanları için ideal ortam

Tempo BPO, iletişim becerileri yüksek, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen ve farklı dillerde iletişim kurabilen çalışan adayları arıyor. "İşimizin doğası gereği, çok dillilik ve uzaktan çalışma disiplini bizim için kritik öneme sahip" diyen Akalın, Tempo BPO'nun 23 farklı dilde hizmet sunduğunu ve bu alanda çalışmak isteyenlere eşsiz fırsatlar sunduklarını belirtti.

BİZE ULAŞIN