Redstone yurtdışında hızla yayılıyor

Dokuz ülkede 150 franchise ofisiyle hizmet veren Redstone, yılsonunda 200, 2025 yılında ise 300 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Çin pazarında da yer almak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş, Yunanistan ve Dubai’de satışlara başlayacaklarını duyurdu.
27.05.2024 11:29 GÜNCELLEME : 27.05.2024 11:29

TÜRKİYE'DE gayrimenkul sektörünü büyüterek uluslararası pazara açılmasını sağlamak ve hem Türkiye'de hem de dünyada gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu olmayı hedefleyerek yola çıkan Redstone, 2.5 yıl gibi kısa bir sürede yurtiçinde ve yurtdışında dokuz ülkede 150 franchise ofis şubesine ulaşarak rekor kırıyor. Redstone Holding A.Ş.'ye bağlı Redstone Global Franchising ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi olarak faaliyet gösteren marka, kısa bir süre içerisinde dokuz ülkede 150 franchise ofisiyle büyük başarı yakaladı. Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş; "Hızlı, sağlam ve emin adımlar ile büyürken, bu büyüme, şirketimizin hem yerel hem de uluslararası pazarda başarılı bir şekilde genişlediğini gösteriyor. Sektördeki ilk kadın lider olarak, rol model olmak benim için çok değerli" diyor.

Türkiye'de 81 ofise sahip olan marka, yurtdışında ise; Amerika (bir ofis), Hollanda (bir ofis), İngiltere (Master franchise bir merkez ofis, 15 franchise ofis), Azerbaycan (bir ofis), Polonya (Master franchise bir merkez ofis, üç franchise ofis), Kazakistan (Master franchise bir merkez ofis, 40 franchise ofis), K.K.T.C. (iki ofis), Avusturya (bir ofis) ve Irak'ta (Master franchise, ayrıca iki merkez ofis) faaliyet gösteriyor.

2025'TE 300 OFİS HEDEFLENİYOR

Redstone'dan franchise alan ofis sahipleri, kendi şubelerinin dizaynlarını kendi konfor alanlarına göre tasarlayabiliyor. Bu konudaki öncelikli kriterler arasında ise marka standartlarının korunması ile logo ve renklerin doğru kullanılması başta geliyor. Ofis büyüklüklerinin en az 100 metrekare olmasına, ayrıca misafir karşılama alanı ve toplantı odalarının olmasına da dikkat ediliyor. Kırmızıtaş; "Konum itibariyle cadde üzerinde ve tabela değeri yüksek ofisler tercih ediliyor. Tabelamızın ofislerin dışında ve girişinde mutlaka asılı olması gerekiyor. Şirketin talep ettiği royalty bedeli bir aylık toplam cironun (KDV hariç) yüzde 7'si + KDV'dir. Teknoloji (CRM) bedelini ise aylık 3 bin lira + KDV olarak belirledik" diyerek franchise şartlarını sıralıyor. Kırmızıtaş, 2024 yılı hedefleri hakkında ise şöyle konuşuyor:

"2024 sonunda 200 ofise ulaşmayı hedefliyoruz. Ancak daha da önemlisi, 2025 yılı sonunda 300 ofis sayısına ulaşmayı planlıyoruz. Bunun içi her ay Türkiye'nin farklı illerinde franchise seminerlerimizi gerçekleştiriyoruz ve yoğun ilgi görüyoruz. Antalya, Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Kocaeli, Samsun, Diyarbakır ve sırası ile diğer illerde de programımız dahilinde seminerlere devam ediyoruz. Dijitalleşme konusundaki çalışmalarımız oldukça etkileyici. CRM yazılımı kullanarak iş süreçlerimizi optimize ediyoruz ve dijital sosyal medya üzerinden sponsorlu reklam kampanyaları düzenliyoruz. Ayrıca, Google Adwords reklam çalışmaları ile müşterilere daha fazla ulaşmaya çalışıyoruz. Franchising & Markalı Bayilik Fuarı'nın 5 yıllık ana sponsoruyuz. Bu yıl da 'Bayim Olur musun?' fuarı 17-18-19-20 Ekim 2024 tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri& Sanat Merkezi'nde olacak. Daha önceki 3 yılda olduğu gibi 4'üncü yılımızda da büyük ilgi göreceğiz ve bu yıl da sektör ile ilgilenen tüm davetlileri ilgiyle karşılıyor olacağız."

"ÇİN PAZARININ TELİF HAKLARINI ALDIK"

Redstone'nun Kazakistan'da yakın zamanda 40 şubesi açılacak. Çin pazarında da yer almak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Kırmızıtaş, o pazarda da farklı bir isim ile faaliyet göstereceklerini vurguluyor. "Telif haklarını aldık. Globalde 1000 ofis şube hedefimiz var. Bu dönemde en çok ilgi gören ülkelerdeki projeler için iş birliktelikleri görüşmelerimizi yapıyoruz. Çok yakında Yunanistan ve Dubai pazarında da merkez şirketlerimiz kuruldu ve oralarda da satışlara başlayacağız" diyen Kırmızıtaş, bu yılki cironun, geçen yıl yapılan cironun en az iki katı olmasını hedeflediklerini belirtiyor.

Redstone'nun bayiliğini almak için resmî web sitesi olan redstoneglobal.net üzerinden başvuru yapılabiliyor. Ayrıca, WhatsApp Başvuru Hattı 0553 707 55 83 ve Genel Merkez İletişim Hattı 0850 611 02 01 gibi iletişim seçeneklerini kullanarak daha fazla bilgi de alınabiliyor. Ayrıca, şirketi ve güncel gelişmeleri takip etmek için Instagram'da @redstonetürkiye hesabını takip edebilirsiniz.

Redstone franchise şartları

* Redstone markasının isim hakkı süresi beş yıldır.

* İstanbul, Ankara ve İzmir için franchise bedeli 300 bin lira + KDV.

* Redstone franchise ofislerinin bulunduğu diğer iller, 250 bin lira + KDV.

* Redstone franchise ofislerinin bulunmadığı iller 200 bin lira + KDV.

BİZE ULAŞIN