Value Solution Partners, perakende ve gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri analiz etti

Value Solution Partners; Türkiye ve dünyadaki perakende gayrimenkul sektöründe gerçekleşen gelişme ve analizleri, yeni yatırım modellerini ve yeni projelerini paylaşmak amacıyla Restoran Modern’de basın mensuplarıyla bir araya geldi.
29.11.2023 10:54 GÜNCELLEME : 29.11.2023 10:56

Value Solution Partners; Türkiye ve dünyadaki perakende gayrimenkul sektöründe gerçekleşen gelişme ve analizleri, yeni yatırım modellerini ve yeni projelerini paylaşmak amacıyla Restoran Modern'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın davetinde; gayrimenkul ve perakende sektörünün içinde bulunduğu durum, hem ülkemizin hem de dünyanın sektörel bakımdan uğradığı değişim ve gelişim konuları ele alınarak, sektörün geleceğine dair açıklamalarda bulunuldu.

Value Solution Partners Kurucu ortakları Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, ele alınan konular kapsamında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Soruları yanıtlayan Ander ve Şahintürk; VSP'nin misyonunu da ele alarak geleceğe yönelik yatırımlarından, devam etmekte olan ve gerçekleştirecekleri yeni projelerinden de bahsetti.

Gayrimenkul sektöründe gerçekleşen değer yönetimi bakış açısına da vurgu yapan kurucu ortaklar; değer yönetimi devrinin ana hatlarını, hedef kitle analizlerini ve gayrimenkul hizmet sektörünün gelenekselleşmiş mülk yönetiminin ötesine geçmesi gerektiği konusu hakkındaki düşüncelerini de basın mensuplarıyla paylaştı.

Value Solution Partners olarak 33 adet aktif projesinde yıllık yaklaşık 150 milyon kişiyi ağırladıklarını, bununla beraber de yıllık olarak yaklaşık 41 milyarlık mağaza cirosu gerçekleştiğini belirten Ander ve Şahintürk, gayrimenkul Azeri yatırım devi PMD Group LLC'ye ; varlık yönetimi, proje geliştirme, konsept geliştirme, özel perakende alanları kiralaması, marka danışmanlığı, yeme&içme ve eğlence konsept önerileri alanlarında danışmanlık sağladıklarını da belirtti. Keyifli geçen basın davetinin sonunda basın mensuplarına teşekkürlerini ileten ikili, böyle davetler aracılığıyla yeniden buluşmayı arzu ettiklerini de ekledi.

BİZE ULAŞIN