Her şey dahil deneyimler için yeni platform

Eylül 2023'te hizmet vermeye başlayan AlInclusive-Collection.com, misafirlerin ‘her şey dahil’ deneyimlerini keşfedip rezervasyon yapabilecekleri yeni ve özelleştirilmiş bir platform olacak.
26.09.2023 13:59 GÜNCELLEME : 26.09.2023 13:59

Yeni bir dijital platform olan ALL Inclusive Collection misafirlerin, lüks kaçamak ve eğlence cenneti yaratan, 'her şey dahil' resort'lardan oluşan zengin bir seçkiyi keşfetmelerine ve buralara rezervasyon yaptırmalarına olanak tanıyacak. Allinclusive-collection.com Rixos, SO/ ve Swissôtel dahil dünyaca ünlü markalara ait 30'un üzerinde resort'u bir araya getirecek ve önümüzdeki üç yıl içinde Hyde, Mondrian, SLS ve Fairmont gibi önde gelen markaların da aralarında bulunacağı 50 resort'u bünyesini almayı planlıyor.

ALL Inclusive Collection, "all inclusive" pazarında lider olan Rixos'un başarısı üzerine inşa edilmiştir. Geçtiğimiz 20 yıldır Rixos, "all inclusive, all-exclusive" konsepti aracılığıyla olağanüstü ve çeşitli mutfak seçenekleri ve yüksek kaliteli eğlence ile birinci sınıf bir deneyim yaratarak "all inclusive"in tarihsel algısına meydan okumaktadır.

Rixos'un "all-inclusive, all-exclusive" konsepti, ALL Inclusive Collection'ın deneyim temellerini oluşturmakta ve her resort'un her seferinde olağanüstü kalitede bir deneyim sunmasına yardımcı olmaktadır. Yiyecek ve içecekten etkinliklere ve eğlenceye kadar bir misafirin konaklamasının her noktası rezervasyon ücretinin dâhilindedir ve bu da, pazardaki benzerlerine kıyasla önemli bir fark yaratmaktadır.

Misafirler birbirinden çeşitli restoranlar, barlar ve dinlenme salonları, ve dünya mutfaklarından Türk lezzetlerine kadar alakart restoranlar sunan bir mutfak yolculuğuyla üst segment bolluk sunan "all inclusive" bir deneyim yaşayabilirler. Misafirler her gün çocuklar, gençler ve yetişkinler için hazırlanmış, büyüleyici müzik gösterileri, tiyatro performansları ve tenisten golfe, tüplü dalıştan şnorkelle dalışa kadar çeşitli kara ve deniz sporlarını kapsayan spor, aktivite ve canlı eğlence programlarına katılabilirler. Belirli resort'larda küçük misafirlerimizin hiçbir ek ücret ödemeden öğrenmek ve keşfetmek üzere kendi maceralarını yaşayabilecekleri özel çocuk ve genç kulüpleri vardır ve bu da ebeveynlere kendilerine özel bir zaman ayırma esnekliği sağlar.

Türkiye, Mısır, Dubai ve Hırvatistan gibi deniz ve dağ odaklı en güzel ve unutulmaz tatil yerlerinden bazılarında yer alan platform, dünyanın en büyük su parklarından birini içeren Rixos Qetaifan Island North, Doha, ikonik Palm Jumeirah Adası'ndaki popüler bir Dubai kaçamağı olan Rixos The Palm Hotel & Suites, Endülüs'ün güzel kırsalında muhteşem bir golf ve sağlıklı yaşam merkezi olan SO/Sotogrande; büyüleyici tema parkı The Land of Legends'a ücretsiz erişim sunan Türkiye'deki en iyi resort'u olan Rixos Premium Belek ve kültürün, tarihin ve doğanın güzel bir karışımı olan Karadağ'daki Heritage Grand Perast by Rixos gibi çok sevilen tatil yerleriyle hizmet vermeye başlayacak. Önümüzdeki 18 ay içinde 1.350 odası, su parkı, çok sayıda restoranı, plaj kulübü ve eğlence resort'uyla Swissôtel Sharm el Sheikh ve 211 odası, altı restoranı ve barı ve resort'un merkezinde yer alan, bir dizi spontan etkinlik ve canlı performans programlanacak benzersiz havuzuyla yalnızca yetişkinlere yönelik bir deneyim olan Hyde Bodrum da dâhil olmak üzere ondan fazla tesis platforma katılacak.

ALL Inclusive Collection, lider bir otel rezervasyon platformu olan ALL.com'un gücü, ölçeği ve itibarı üzerine inşa edilen yeni ve son teknoloji ürünü olan bağımsız bir web sitesine sahip olacak. Platform üzerinden rezervasyon yaptıran misafirler, ödüller ve benzersiz avantajlar için global sadakat programı ALL - Accor Live Limitless'ten yararlanabilir.

Ennismore'un Eş CEO'su Gaurav Bhushan şunları söyledi: Kurucusu Fettah Tamince'nin liderliğindeki Rixos'un inanılmaz başarısı üzerine inşa edilen ALLInclusive-Collection.com'un hizmet vermeye başlaması, "all inclusive" konaklamalara yönelik talebin her zamankinden daha güçlü olduğu bir döneme denk geliyor. ALL Inclusive Collection, bu talepten yararlanarak ve önde gelen markaların en iyi resort'larını seçerek dünya çapında güçlü satış kanalıyla lüks "all-inclusive" işinde pazar lideri hâline gelmeyi planlıyor "'All-inclusive' işte uluslararası genişleme Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Türkiye, Asya, Orta Amerika ve Karayipler'de büyümeye devam ediyor ve şu anda Accor ve Ennismore markalarında 15dan fazla "all inclusive" resort hazırda bekliyor.

BİZE ULAŞIN