Model Kuyum Merkezi ile yeni bir dönem başlıyor

İnno Gayrimenkul Yatırım A.Ş, gayrimenkul sektöründeki başarılı geçmişinin ardından kuyumculuk alanında da adından söz ettirecek muhteşem bir projeye imza atıyor. İnno Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Yaman liderliğinde, kuyum sektörünün öncü şirketlerinden Nadir Metal Rafineri iş birliğiyle gerçekleştirilen bu özel proje sektör temsilcileri ve imalatçılarına sunduğu sıra dışı ayrıcalıklarla dikkatleri üzerine çekiyor.
21.09.2023 19:37 GÜNCELLEME : 21.09.2023 19:37

Model Kuyum Merkezi, altın sektörünün profesyonellerini tek çatı altında birleştirerek, bölgeye değer katmayı ve sektöre yepyeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Projenin öne çıkan özellikleri arasında şunlar bulunuyor;

Yüksek Tavanlı ve Ferah Mekanlar: Model Kuyum Merkezi, kat yüksekliğiyle iş ortaklarına ferah ve verimli çalışma alanları sunmaktadır. 7,30 metreye kadar uzanan tavan yüksekliği, kuyumculuk işlemlerinde esneklik sağlayarak tasarım ve üretim süreçlerini de kolaylaştırmaktadır.

2023 Sonu Teslim ve Cazip Ödeme İmkânları: Yıl sonu teslim imkanları ile rakiplerinden ayrılan Model Kuyum Merkezi cazip ödeme fırsatları ile müşterilerin tercih sebebi olmaktadır.

Modern ve Güçlü Teknik Altyapı: Model Kuyum Merkezi, çağın gerektirdiği teknolojik altyapıya sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Balkonlu imalathaneleri, arıtma sistemleri, sanayi elektriği gibi teknik detaylar, iş ortaklarının verimliliğini artırmak ve çevreye duyarlı bir çalışma ortamı sunmak amacıyla projeye dahil edilmiştir.

"Sıfır" Aidat: İş ortaklarının ekonomik anlamda rahatlaması için Model Kuyum Merkezi, 2024 yılı sonuna kadar "sıfır" aidat politikası benimsemektedir. Bu uygulama, iş ortaklarının işlerine odaklanmalarına ve başarılarına yoğunlaşmalarına olanak tanırken, finansal açıdan da büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Ring hattı: Model Kuyum Merkezi müşterilerine 2 farklı güzergâha (Kapalıçarşı ve Kuyumcukent) güvenlikli servislerle ulaşım imkânı sağlanacaktır.

Yenilenebilir Enerji Kaynakları: Çevreye duyarlılık, Model Kuyum Merkezi'nin temel değerlerinden biridir. Güneş paneli sistemi ile ortak alan kullanımlarında sağlanacak yüksek tasarruf, iş ortaklarının sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmalarını sağlayacak ve enerji maliyetlerini önemli ölçüde azaltacaktır.

İnno Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Yaman, projenin başarıya ulaşmasında Nadir Metal ile iş birliği yapmanın önemine vurgu yaparak, "Model Kuyum Merkezi, kuyumculuk sektöründe fark yaratan bir yapı olacak. Yüksek tavanları, modern altyapısı ve iş ortaklarına sağladığı ayrıcalıklarla, sektöre yön veren bir merkez olmayı hedefliyoruz. Model Kuyum Merkezi sahipleri kira öder gibi kendi işletmelerinin sahibi olabilecekler. Çünkü iş ortaklarımızın başarısı, bizim başarımızdır." şeklinde konuştu.

Hakkında: Inno İnşaat ve Yatırım A.Ş, Çerkezköy / Kapaklı'da 3 etabı tamamlanan Yılın Sanayi Sitesi ödüllü Model Sanayi Merkezi başta olmak üzere birçok farklı gayrimenkul projesi ile adını duyurmuş, NET İnşaat ve Nadir Metal Rafineri ortaklığında kurulmuş ve kısa sürede başarı grafiğini yukarıya taşımıştır.

BİZE ULAŞIN