İşNet, e-Fatura mükellefi olmayan ve GİB (Gelir İdaresi Başkanlığı) e-Arşiv portalından fatura kesen tüm işletmelerin dijital dönüşümlerinde bir dönüm noktası olacak belge.app çözümünü pazara sundu. Muhasebe işlemlerinin dijitalleşmesinde önemli rol oynayan İşNet, değişen ve gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ederek, e-İrsaliye, e-Müstahsil Makbuzu, e-Serbest Meslek Makbuzu, Çırak SM, Çırak Ticari, NetteCap'ten sonra ve son olarak belge.app'i de hizmetlerine dahil etti. belge.app yazılımının en temel özelliği, hızlı ve kolay e-Arşiv fatura oluşturmayı sağlaması.
İşNet Genel Müdürü Mehmet F. Can, belge.app'in işletmelerin GİB portalına girmelerine gerek kalmadan e-Arşiv faturalarını oluşturabilme ve e-belge iptal/itiraz süreçlerini yönetebilme kolaylığı sunduğunu belirtiyor. İşletmeler belge.app'e cep telefonlarından ya da www.belgeapp.com web sitesi üzerinden erişebiliyor.
Can, belge.app uygulamasının işletmelere sağladığı avantajları ise şöyle aktarıyor: ''Belge.app kullanıcıların tek bir oturum şifresi ile birden fazla firma takip edebilmesini, kolay erişilebilen kullanıcı dostu arayüzü ile hızlı fatura kesebilmesini ve GİB iptal/itiraz süreçlerini tek bir ekrandan yönetebilmesini sağlıyor. Bunlara ek olarak uygulama, oluşturulan faturaları bulut ortamında saklayabilme özelliğiyle de öne çıkıyor. belge.app çözümünün benzersiz avantajları arasında GİB portalında düzenlenmiş son 100 faturayı uygulama içerisine çekebilmek, cari ve ürün kartını otomatik açmak gibi özellikler yer alıyor.''
İşletmelerin ticari ve ERP uygulamalarıyla uyumlu çalışan belge.app ile genel muhasebe işlemleri hızlı ve tutarlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. İşNet'in ürün ailesinde bulunan LucaNet Kobi Ticari Yazılım Programı ile entegre edilerek LucaNet kullanan işletmeler de belge.app içerisine girmeden bu hizmetten faydalanabiliyor.
BELGE.APP ÇÖZÜMÜNÜN İŞLETMELERE SAĞLADIĞI FAYDALAR
5/30 bin arasında e-Arşiv Fatura kesebilme
GİB portalında düzenlenmiş son 100 faturayı otomatik çekebilme
GİB portalında düzenlenmiş fatura kalemlerini ve cari hesapları otomatik açabilme
Faturalarda logo, kaşe ve imza yüklemesi yapabilme
Faturalarda banka bilgisi ve sabit notlar kaydedebilme
Cari ve stok/hizmet kaydedebilme (manuel veya excel)
Fatura içine detay aktarım exceli ile toplu stok yükleme
Faturaları PDF olarak WhatsApp ya da e-posta ile paylaşabilme
GİB iptal/itiraz süreçlerini yönetebilme
Sınırsız kullanıcı ve kurum tanımlayabilme
Kullanıcı yetkilendirme
WhatsApp ile fatura/iptal-itiraz bildirimleri alabilme
Bildirimlerin seçeneklerini belirleyebilme (e-posta veya WhatsApp)
IOS ve Android mobil cihazlardan erişebilme