Harper’s Bazaar Türkiye 30’uncu yaşını kutladı

Harper’s Bazaar Türkiye, 30’uncu yaş Kick-off doğum günü partisinde Samsung’la teknoloji ve modayı buluşturdu. İş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan gecenin ana kahramanları ise Samsung’un yeni modeli Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 oldu.
15.08.2023 14:20 GÜNCELLEME : 15.08.2023 14:20

Moda ile teknoloji, Harper's Bazaar Türkiye'nin 30. yaş doğum günü Kick-off partisinde Samsung iş birliğiyle bir araya geldi. Ece Sükan, Tuba Ünsal, Yasemin Özilhan, İlayda Alişan, Mert Aslan, Dilek Hanif, Nur Bilen Yavuzer gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan gecenin ana kahramanları ise Samsung'un yeni modeli Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 oldu.

Moda dünyasının en önemli dergilerinden biri olan Harper's Bazaar, 30'uncu yaş doğum gününü, Bodrum Novikov Italy'nin terasında çok özel bir parti ile kutladı. Moda ile teknolojinin bir araya geldiği Harper's Bazaar Türkiye'nin 30'uncu yaş doğum günü partisine Samsung'un yeni katlanabilir modelleri Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 damga vurdu.

Ece Sükan, Tuba Ünsal, Ece Sükan, Tuba Ünsal, Yasemin Özilhan, İlayda Alişan, Mert Aslan, Dilek Hanif, Nur Bilen Yavuzer gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan gecede davetliler, Samsung'un yeni katlanabilir modelleri Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 ürünlerini deneyimledi.

Gecenin temasına iki markanın ortak noktası olan zarafet ve estetik ilham kaynağı oldu. Gecenin büyük sürprizi ise bir anda ışıkların kapanıp açılmasıyla podyuma dönüşen mekanda Gülse Birsel, Ece Sükan, Nur Bilen Yavuzer, Meriç Küçük, Doğukan Güngör, Utku Ateş ve Tuba Ünsal gibi isimlerin yer aldığı, Uğurhan Akdeniz'in koreografisini gerçekleştirdiği şov oldu.

Gecede bir konuşma yapan Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, "Harpers Bazaar'ın 30'uncu yılını kutlamak için bir araya geldik. Bu özel kutlama ve anlamlı geceyi, en yeni ürünlerimiz Galaxy Z Flip5 ve Fold5 ile birleştirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.

Samsung'un yeni katlanabilir telefonlarının yenilikçi ve keyifli özelliklerinin deneyimlendiği davet, müzik performansıyla da misafirlere keyifli anlar yaşattı.

BİZE ULAŞIN