PARA’dan çok özel bir sayı: 2024 Riskler ve Fırsatlar

Türkiye’nin haftalık tek ekonomi dergisi PARA, yeni yıla rehber niteliğinde bir sayı ile giriyor. Dev almanak, Türkiye'nin önümüzdeki bir yılına ışık tutacak.
02.01.2024 17:09 GÜNCELLEME : 02.01.2024 17:38

Turkuvaz Medya bünyesinde yer alan Türkiye'nin haftalık tek ekonomi dergisi PARA, yeni yıla rehber niteliğinde bir sayı ile giriyor. Cumhuriyet'in 100'üncü yılına yakışan derinlikte bir çalışma hazırlandı. Dev almanak Türkiye'nin önümüzdeki bir yılına ışık tutacak rehber olacak. Ekonominin geleceğini okuyabileceğiniz bu çalışma bugüne kadar bir ekonomi dergisinin yayınladığı en kapsamlı rehber.

PARA Dergisi'nin sayfalarında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in PARA'ya özel açıklamaları yer alıyor. S SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar ve Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erişah Arıcan başta olmak üzere bankaların CEO ve genel müdürlerinin görüşleri de derginin sayfalarında yer alıyor.

Derginin özel sayısında; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, TİM Başkanı Mustafa Gültepe, DEİK Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, İTO Başkanı Şekib Avdagiç, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan olmak üzere oda, ihracatçı birlikleri ve sivil toplum kuruluşları başkanlarının değerlendirmeleri bulunuyor.

İş dünyasının önemli isimleri de derginin sayfalarında yer buluyor. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu başkanı Bülent Eczacıbaşı, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu başta olmak üzere 500'e yakın iş insanının değerlendirmelerini okuyabilirsiniz.

PARA'nın özel sayısı 31 Aralık 2023 günü bayilerdeki yerini aldı ve bir hafta raflarda kalacak.

BİZE ULAŞIN