Boğaziçi Üniversitesi’nin finans ve yatırım akademisi başlıyor

Boğaziçi Üniversitesi’nin finans ve yatırıma dair ilk ve en kapsamlı eğitim serisi finans ve yatırım akademisi katılımcıları ile yeniden buluşuyor. 21-24 Mart tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek olan Finans ve Yatırım Akademisi’nde; Şant Manukyan, Emre Alkin, Efe Bulduk, Tuncay Turşucu, Serra Eren Sarıoğlu, Selva Demiralp gibi alanında uzman isimler yer alacak.
14.03.2023 13:40 GÜNCELLEME : 14.03.2023 13:40

Bu sene 8.'si düzenlenen Türkiye'nin en büyük sanal yatırım yarışması Investimate'de yarışmacılar, 5 hafta boyunca Borsa İstanbul'dan alınan anlık verileri kullanarak hisse senedi, VIOP, varant gibi çeşitli işlemleri kullanarak sanal 100.000 TL'lerini arttırmaya çalışacaklar. 5 hafta sonunda bakiyesini en çok artıran 50 kişinin yazdığı strateji raporları, alanında yetkin jüri üyelerinin 2 haftalık değerlendirme sürecinin sonuçlarına göre ödüllendirilecek.

İş Yatırım ana sponsorluğunda ve Endless Fairs dijital çözüm ortağında gerçekleştirilecek olan Finans ve Yatırım Akademisi, finansa dair öğrenmek istediklerinizin tamamına değinen dolu dolu bir hafta sunuyor.

21-24 Mart tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek olan Finans ve Yatırım Akademisi'nde; Şant Manukyan, Emre Alkin, Efe Bulduk, Tuncay Turşucu, Serra Eren Sarıoğlu, Selva Demiralp gibi alanında uzman isimler, Temel ve Teknik analiz, Seçim Sonrası Dönemde Türkiye Ekonomisi, Web3.0/Blokchain, Yatırım Fonları, Küresel Piyasalar gibi eğitim oturumlarıyla katılımcılar ile bir araya gelecek.

Daha fazla bilgi edinmek için sosyal medya hesaplarına ve bilet linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bilet Linki: https://biletino.com/tr/e-ksw/finans-ve-yatirim-akademisi/

İnternet Sitesi: https://ikboun.net/finansveyatirimakademisi/

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/finansyatirimakademisi/

Twitter: https://mobile.twitter.com/yatirimakademi

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/finans-ve-yat%C4%B1r%C4%B1m-akademisi/

BİZE ULAŞIN