Mobilyada geri dönüşüm binlerce ağacı kurtardı

Son zamanlarda öne çıkan en önemli kriterin güvenli malzeme olduğunu söyleyen Lineadecor Ürün Geliştirme Yöneticisi Sevinç Gökçe, "Benimsemiş olduğumuz eko-sürdürülebilir yöntem ile her yıl 250 bin ağaç kurtarılmakta ve biz de bu yöntemin parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” diyor.
06.03.2023 14:32 GÜNCELLEME : 06.03.2023 14:32

Günümüzde çevre bilinci giderek daha fazla önem kazanmaya başladı. Özellikle tüm dünyayı sarsan ve etkileri halen devam eden Covid-19 salgınından sonra çevreyi daha az kirleten üretim modeli tüm sektörlerde yaygınlaştı. Bu durum mutfak mobilyası sektöründe de kendini gösteriyor. Bu konuda adım atan şirketlerden biri Lineadecor.

Son zamanlarda öne çıkan en önemli kriterin güvenli malzeme olduğunu söyleyen Lineadecor Ürün Geliştirme Yöneticisi Sevinç Gökçe, Etna ve Effe mutfak modellerinde geri dönüşümlü malzeme kullandıklarını ifade ediyor. Yenilikçi malzeme teknolojisiyle üretilen Effe ve Etna ürünleri için hiçbir ağaç kesilmediği bilgisini veren Gökçe, "Bunun yerine ahşap mobilyaların geri dönüşümü sağlanarak ahşaba ikinci bir hayat veriliyor. Benimsemiş olduğumuz eko-sürdürülebilir yöntem ile her yıl 250 bin ağaç kurtarılmakta ve biz de bu yöntemin parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz" diyor.

BİZE ULAŞIN